MARINA VAN DEN BERG

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als bedrijfseconoom, heb ik in 2016 de gevolgen van onze veeleisende maatschappij zelf ondervonden. In de periode die daarop volgde heb ik persoonlijk ervaren dat een gezonde voedings- en levensstijl belangrijke pijlers zijn voor een goede balans tussen lichaam en geest. En dat deze ook erg belangrijk zijn om goed te kunnen functioneren in onze huidige maatschappij.

Mijn ervaring heeft mij doen besluiten om de opleiding tot Gezondheidsconsulent te gaan volgen. Deze opleiding heb ik in september 2019 met trots en een mooi resultaat afgerond. Hierna ben ik met mijn eigen praktijk gestart: Puur Marina.

In mijn praktijk werk ik vanuit de overtuiging dat een gezonde voedings- en levensstijl geen dieet of een trend is maar een leefwijze. Het is mijn passie om je te laten zien én te laten ervaren dat deze manier van leven blijvend kan zijn. Maar daarnaast ook voldoende ruimte biedt voor de goede dingen van het leven. Het is mijn streven om je te helpen bij het realiseren hiervan waarbij rust, vertrouwen en een warme betrokkenheid voor mij belangrijke waarden zijn.

Voor meer informatie kun je altijd even kijken op mijn linkedin pagina

MARINA VAN DEN BERG

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als bedrijfseconoom, heb ik in 2016 de gevolgen van onze veeleisende maatschappij zelf ondervonden. In de periode die daarop volgde heb ik persoonlijk ervaren dat een gezonde voedings- en levensstijl belangrijke pijlers zijn voor een goede balans tussen lichaam en geest. En dat deze ook erg belangrijk zijn om goed te kunnen functioneren in onze huidige maatschappij.

Mijn ervaring heeft mij doen besluiten om de opleiding tot Gezondheidsconsulent te gaan volgen. Deze opleiding heb ik in september 2019 met trots en een mooi resultaat afgerond. Hierna ben ik met mijn eigen praktijk gestart: Puur Marina.

In mijn praktijk werk ik vanuit de overtuiging dat een gezonde voedings- en levensstijl geen dieet of een trend is maar een leefwijze. Het is mijn passie om je te laten zien én te laten ervaren dat deze manier van leven blijvend kan zijn. Maar daarnaast ook voldoende ruimte biedt voor de goede dingen van het leven. Het is mijn streven om je te helpen bij het realiseren hiervan waarbij rust, vertrouwen en een warme betrokkenheid voor mij belangrijke waarden zijn.